<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1500086133623123&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ET PRESENTEM LA NOVA WEB I APLICACIÓ AMB UNA CULTURA DIGITAL RENOVADA.

redaccio-ara-nova-web

Fa 10 anys vam començar a intentar entendre i a explicar-vos què passava al món. Sempre moguts pels mateixos valors: la llibertat, el rigor i el compromís amb la societat.

Ja vam néixer digitals i aquesta redacció fa periodisme explicat en tots els formats possibles. Amb la immediatesa i la innovació del món digital i la passió pel disseny i la bellesa del paper. El 28 de novembre del 2010 ens vam adreçar per primer cop a vosaltres, lectors i subscriptors, que sou l’origen i el motor de la nostra feina.

Aleshores ja parlàvem d’un mitjà multiplataforma i això és el que hem fet els primers.

Però els anys passen i el que volem dir amb ‘Res canvia si res canvia’ és que som un diari que s’adapta al món i que està apassionat per la innovació i el canvi en positiu. EI que abans era nou (‘El diari multiplataforma’) ara és una obvietat. Creiem que els canvis són necessaris per avançar i treballar per un futur millor. Per això, després de 10 anys explicant-te canvis, ara et presentem el nostre:

Arriba el periodisme que sempre hem fet d'una manera que mai havies vist

Els nous canals digitals han estat creats pels lectors i per als lectors. Ells, vosaltres, ens heu guiat en aquest procés de més d’un any.

50

Tallers amb lectors i subscriptors

150

Participants presencials

10.000

Participants remots

Us expliquem en què s’han convertit totes aquestes hores de treball, que van començar amb tallers amb tots els que fem l’ARA pensant en els subscriptors.

bruts_workshops_nouCMS

No s'ha seleccionat cap vídeo

Selecciona un tipus de vídeo a la barra lateral.

CREURE EN EL CANVI

Entendre i seguir l’actualitat mai havia sigut tan còmode, interactiu, visual i accessible. Teníem clar des d’un principi quin era el camí del canvi i a on volíem arribar: a la millor proposta per mantenir la informació lliure, rigorosa i compromesa que els nostres lectors volen, i publicar-la de la manera més clara i visual.

No només us presentem nova web i aplicacions, sinó també una nova manera de fer cultura digital. Des de la redacció hem renovat dinàmiques i processos de treball per crear continguts pensats primer en digital.

 
Nova web
 

Veure quÈ ha canviat

 

ANEM PER TEMES

L'actualitat està organitzada per temes del dia. D’aquesta manera estaràs al dia de com avancen les notícies que t’interessen i sabràs les últimes novetats.

Per això hem potenciat el cercador, perquè et sigui molt més fàcil trobar el contingut que busques. No et volem fer perdre el temps.

temes-dektop
seguir-tema-NL-mobile

L’ ACTUALITAT ÉS ARA

Informem sobre l’actualitat en temps real al nou ‘Ara Mateix’. Són informacions més breus, que pots filtrar segons temes del dia o seccions. Som anàlisi i també immediatesa.

ara-mateix-dektop
ara-mateix-mobile

DESCOBREIX. EN PROFUNDITAT.

Davant l’excés d’informació immediata, moltes vegades causat per l’actualitat frenètica del dia a dia, hem creat l’espai ‘Descobreix’, on et proposem continguts en profunditat, de lectura pausada, reflexius i atemporals. Una selecció diària elaborada des de la redacció del diari. Les nostres millors peces periodístiques i d’anàlisi.

descobreix-dektop
descobreix-mobile

LA TEVA OPINIÓ, A UN ALTRE NIVELL

Fem l’ARA amb vosaltres i per a vosaltres. Els vostres comentaris són molt útils. Ens enriqueixen. Per això hem creat una nova xarxa de comunicació, perquè pugueu compartir els vostres punts de vista.

El debat entre subscriptors enriqueix els continguts i tenim en compte suggeriments, propostes i crítiques per la qualitat dels vostres comentaris. Pots comentar la notícia sencera o fer-ho sobre una selecció del text, respondre i valorar altres comentaris.

opinio-2-dektop
opinio-2-mobile

DE CATALUNYA AL MÓN

Som un diari fet i pensat en català. Sense complexos, volem fer arribar al món la nostra mirada. Per això, a partir d’ara, els continguts que fem originalment en català estaran traduïts també a l’anglès i al castellà. Volem explicar què passa a Catalunya a tot el món. Ara un escocès pot llegir en anglès la situació de Catalunya des d’un punt de vista català, així com un madrileny podrà fer-ho en castellà.

multiidioma-dektop
multiidioma-mobile

LA TEVA ACTIVITAT INFORMATIVA

Volem que et puguis moure amb comoditat i que puguis anar allà on t’interessa. Al teu perfil de subscriptor o de registrat pots trobar la teva activitat informativa recollida i ordenada: l’històric dels continguts que has guardat, ordenats cronològicament perquè sempre els puguis recuperar; els comentaris que has fet; les firmes, els butlletins i els temes que segueixes.

També pots gestionar i personalitzar les teves notificacions, i editar i consultar les teves dades personals i el teu compte a l’ARA.

Des del perfil també pots accedir a l’Espai del Subscriptor, un recull amb ofertes culturals i d’oci exclusives per als nostres subscriptors.

activitat-dektop
activitat-mobile

DE 5 A 10

Molts subscriptors ens heu traslladat la inquietud perquè els articles de l’ARA no arriben a més gent pel límit de 5 articles al mes. Hem pensat que la millor solució a la vostra demanda és que els lectors que no siguin subscriptors puguin gaudir de 5 articles més gratuïts al mes, en total 10.

10 articles gratuïts al mes

Crear compte gratuït navigate_next

paywall-5-10-dektop
paywall-5-10-mobile

MOU-TE AMB L’ACTUALITAT

La majoria de vosaltres ens llegiu a través del mòbil i per això llancem la nova aplicació de l’ARA per a iOS i Android, amb totes les funcionalitats que estem descrivint. La manera més còmoda de llegir-nos quan vulguis i des d’on vulguis.

App-dektop
app-mobile
google_play
applestore-rounded

Com més integraDA, millor

La feina en innovació també arriba a la manera com mostrem la publicitat al diari. Hem apostat per un model integrat no intrusiu, no molest, que afavoreix la l'experiència de lectura. A més, si ets subscriptor podràs navegar per l'Ara.cat amb menys publicitat.

branded-content-1-dektop
branded-content-1-dektop

PREGUNTES FREQÜENTS

Entre tots els vostres comentaris hem creat una pàgina amb les preguntes més freqüents, que anirem actualitzant a mesura que anem solucionant les incidències i n'apareguin de noves.

Consultar les preguntes freqüents  navigate_next