<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1500086133623123&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
escola-es-reinventa

10 pàg.

SOCIETAT

L'ESCOLA ES REINVENTA

Resum del llibre digital

L'escola es reinventa

Dediquem un ampli reportatge a analitzar els dos grans reptes del curs escolar 2017-2018: innovació i inclusió. Després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, els docents han de vetllar més que mai per l'atenció a la diversitat. Per altra banda, la innovació és una de les oportunitats per aconseguir millorar la cohesió social.

En aquest llibre digital podeu trobar

  • Un diccionari sobre l’escola innovadora en què examinem conceptes com els deures i l’ensenyament per projectes, i altres aspectes que tractem amb especial atenció: el de l’escola inclusiva.
  • Abordem com podem convertir l'ensenyament obligatori en una eina d'integració i també del paper que ha de tenir per evitar que sorgeixi islamofòbia en contextos com l'actual. 
  • Conversa moderada per Antoni Bassas amb Hanan el Yazidi Tadmori, una noia marroquina de Mataró; Maria Majó, la seva mestra de l'aula d'acollida, i el professor d'institut i articulista del 'Criatures' Xavier Gual.

També et pot interesar

hiperpaternitat
Hiperpaternitat. Fills massa protegits.
assetjament-sexual
Vissibilitzant l’assetjament sexual
obituaris-2017
2017. Ens han dit adeu.
el-2017-en-50-imatges
El 2017 en 50 imatges