<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1500086133623123&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
DIARI JUDICI AL PROCÉS

Com serà el diari
del judici al Procés?

En les properes setmanes assistirem a un judici a l’independentisme històric per ell mateix i per les conseqüències polítiques que pot tenir sobre el Procés i el lideratge polític a Catalunya. A l’ARA sabem que és una informació important i ens hem preparat per cobrir-la amb rigor, veracitat, exigència i capacitat d’anàlisi. Des de l’equip del diari us proposarem el millor periodisme en els més diversos suports per fer-vos arribar la informació que heu de saber en cada moment.

Esther Vera, directora de l'ARA

Desplegament periodístic especial

 
En un moment tan crucial per al futur de Catalunya, a l'ARA posarem tots els nostres recursos per fer un ampli desplegament periodístic del judici en els pròxims mesos. Hi trobaràs nous espais d'anàlisi, reflexió i informació en temps real que et presentem a continuació. A més d'aquests continguts, l'equip de Política de l'ARA, que estarà distribuït entre Madrid i Catalunya, ens explicarà de ben a prop què està passant i quines són les seves implicacions. 

La crònica de David Miró | PODCAST

A primera hora el subdirector de l'ARA David Miró ens explicarà en 5 minuts què va passar el dia anterior i tot el que ens espera en les pròximes hores.
 

Les claus del dia amb Antoni Bassas | PODCAST

Cada matí el periodista Antoni Bassas ens explicarà en 5 minuts els punts imprescindibles per començar la jornada ben informats.

El judici en directe | VÍDEO EN 'STREAMING'

Retransmetrem en directe cadascuna de les sessions judicials (dimarts, dimecres i dijous) amb previsió de matí i tarda, cosa que pot anar variant.
 

L'anàlisi d'Ernesto Ekaizer 

Una vegada hagin acabat les sessions judicials del matí i de la tarda, l'escriptor i periodista Ernesto Ekaizer ens farà la seva valoració. 
 

Verificació dels fets 

Una de les nostres tasques és contrastar la informació. Corroborarem el que es diu durant el judici amb l'hemeroteca per tenir una visió més fidel a la realitat.

L'actualitat al teu correu | EXCLUSIU

De dimarts a dijous els subscriptors del diari rebran al final del dia un recull de la informació de tot el que ha passat a la sessió judicial. I els subscriptors que estiguin inscrits al butlletí 'Treseixanta' rebran un resum setmanal.
 

El debat amb els subscriptors | EXCLUSIU

Els subscriptors podran venir al plató de l'ARA per veure el judici en directe amb l'Antoni Bassas i comentar-lo conjuntament. 

Les preguntes dels lectors | VÍDEO

En un context de saturació informativa sempre sorgeixen preguntes. Cada divendres respondrem 5 preguntes dels nostres lectors.